Σχετικά με την Εταιρεία μας

One Clean Maltezos

ONECLEAN SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY ΙΚΕ

Με παρουσία στον χώρο του καθαρισμού πάσης φύσεως οικιακών χαλιών και μοκετών η οικογενειακή επιχείρηση ιδρύθηκε το 1964, και στην συνέχεια επεκτάθηκε στον κλάδο του yachting το 1977 στον επί τόπου καθαρισμό ταπήτων, υφασμάτων επίπλωσης και ταπετσαριών για σκάφη αναψυχής στην Ελλάδα.

Ο στόχος μας

Ακολουθώντας την παράδοση αλλά και την εξέλιξη του κλάδου.

Η 2η γενιά της οικογένειας ΜΑΛΤΕΖΟΥ ιδρύει το 2002 ατομική επιχείρηση, στοχεύοντας στον εκσυχρονισμό και την επέκταση των υπηρεσιών της εταιρείας. Με επενδύσεις σε πρωτοποριακά για τα Ελληνικά δεδομένα ανώτερα συστήματα καθαρισμού χαλιών και υφασμάτων επίπλωσης σε φορτηγό (Truck mounts).

Το 2016 η ONECLEAN PRIVATE COMPANY ΙΚΕ αποτελεί μια από τις κορυφαίες στο είδος της εταιρείες επιτόπου καθαρισμού μοκετών, υφασμάτινων επιφανειών (υφάσματα επίπλωσης, κουρτίνες, δερμάτινες επιφάνειες, κ.α.), με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, άρτια εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

Σήμερα, η εταιρεία «ONECLEAN SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY» έχοντας το τιμόνι της τον Νικόλαο Μαλτέζο, αλλάζει σελίδα, θέτοντας υψηλότερους στόχους και ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών και των απαιτήσεων του κλάδου που με επαγγελματισμό και συνέπεια υπηρετεί πέραν των 20 ετών.

One Clean

Φωτογραφίες

One Clean

ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ